Om os

Vi tilbyder en bred vifte af terapi- og behandlingsorienterede massageformer, som sikrer at du får de bedste fordele ved fysisk terapi og behageligt velvære.
En særlig helkropsmassage som lindrer og fjerner ømhed i musklerne vha. håndflade, tommelfinger og underarm. Vor egen unikke opfindelse, som blev udviklet i vores første klinik i Ikast og er sidenhen blevet meget efterspurgt. Anbefales til afslapning og fokus på specifikke problemområder.
Professionel lindring af ømme muskler og led. Helkropsmassage som kombination af fysioterapi fra Vesten og Yoga fra Østen. Æteriske olier og massageteknik afhjælper de spændinger som ophobes i nakke,  skuldre og ryg ved hjælp af yoga-stræk. En afslappende udstræknings-terapi med fokus på ryg, lemmer og iskiasnerver.
Olie-massage der bruger stræk, vrid og bøjning til at genopbygge kroppens naturlige balance. Vælg fokus på enten over- eller underkrop.

For yderligere informationer besøg venligst vores HJEMMESIDE

Her finder du os
Følg os
Kontakt klinikken

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

Prisliste over tjenester

Se vores prisliste HER

Hos ThaiMassageNu.dk bruger vi cookies for at give dig den bedste oplevelse på siden. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.  Læs mere