Om os

“Watpo massage er en unik behandlingsform fra Bangkok. Behandlingen er kendt for sin egenskab til at lindre og forebygge kropslige lidelser samt styrke menneskets livskompetence. Det er min ambition at implementere denne naturlige massageform, for at undgå begrænsning af smerter og medicinsk behandling i hverdagen. Ydermere har jeg fokus på at tage kunden i hånden hele vejen og yde en skræddersyet behandling til den enkelte i et tillidsfuldt miljø.”

Mit navn er Mam Mortensen, jeg er født i 1962 og opvokset i Thailand. Jeg er bosat på Stevns gennem 35 år med min mand Henrik, som jeg har to voksne børn med. I 2004 uddannede jeg mig i den ægte Watpo Thai Massage i Wat po Templet i Bangkok, Thailands første åbne universitet. Derefter stiftede jeg massageklinikken Mams Watpo Behandlingsmassage (tidligere Mam Watpo), som ligger på Køge Torv.

Her finder du os
Kontakt klinikken
[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]
Prisliste over tjenester

Se vores prisliste HER

Hos ThaiMassageNu.dk bruger vi cookies for at give dig den bedste oplevelse på siden. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.  Læs mere