Om os

I min klinik tilbyder jeg thai massage, sportmassage og oliemassage som kan garantere en afslappende oplevelse i Slagelses smukkeste omgivelser. I min klinik er vi professionelle og har integritet. Vi tilbyder udelukkende massage. Hvis du mangler pause fra den stressede hverdag, så book en tid nu!

Mit navn er Nan, og jeg er uddannet i Traditionel Thai Massage, Zone Terapi og Aroma Terapi. Jeg har arbejdet professionelt som massør her i Slagelse i de sidste 3 år, og jeg ved hvordan det føles at have muskelspændinger, der kan skabe ubehag i kroppen.

Min måde at føle mig afslappet på og komme mig over ømhed i kroppen, har altid været massage. Det har hjulpet mig med blandt andet mine migræne problemer. Massage hjælper med at løsne muskulaturen og renser ud i affaldstofferne. Dette kan hjælpe med at undgå komplikationer senere hen i livet uden medicin.

Mit mål er at hjælpe andre med at slippe af med deres ubehag, og gøre deres hverdage mindre stresset.

Her finder du os
Følg os
Prisliste over tjenester

Se vores priser HER

Hos ThaiMassageNu.dk bruger vi cookies for at give dig den bedste oplevelse på siden. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.  Læs mere